Våra bloggar har flyttat in i en app. Blogginläggen nedan är del av vårt bloggarkiv.

Arkiv: januari 2017

AteljenS

Kan det gå att måla med magneter?

Vi har prövat att fästa ihop magnet och metall med något material mellan, säger Anton. Det funkar med plast, kartong, papper.

När barnen kom in i Ateljén var där uppdukat med magneter, gem, skruvar, kulor och ett papper på en pappskiva som vilade på två pallar. 

Vesna

Panerad fisk är gott. Men panerad hemmagjord fisk är helt fantastiskt gott! Och så mycket bättre på alla sätt. Inga e-nr någonstans. Bara ecn-märkt fisk, ekologiskt mjöl, ekologiska ägg och sedan massor med gott smör och en koncentrerad kock. =)

Vesna

Panerad fisk är gott. Men panerad hemmagjord fisk är helt fantastiskt gott! Och så mycket bättre på alla sätt. Inga e-nr någonstans. Bara ecn-märkt fisk, ekologiskt mjöl, ekologiska ägg och sedan massor med gott smör och en koncentrerad kock.  =)

Köket

Hej på er och Gott Nytt År!

Nu har vi fått resultatet av våra inköp från år 2016. Hur stor del av våra matpengar som gått till Krav och Eko produkter.

Men vi börjar år 2015 för att kunna jämföra, då hade vi 36.57 % Krav och Eko

2016 har vi haft 64,5 % jodå ni läste rätt. Vi arbetar medvetet hela tiden för att få bra mat på Viljans förskola. Och då kan man kanske undra hur har ni råd med detta?
Men år 2016 gick det åt mindre pengar till maten trots ökningen av % Krav och Eko.