Müsli
2018-04-04
Av:
Köket
Nu är påsken förbi och vi är superladdade inför våren.
Vi började veckan med att göra våran hemmagjorda müsli och hela gården luktade kaka när den var i ugnen.
I müslin har vi havregryn, rågflingor, kokos, solroskärnor,pumpafrön, apelsin, honung, rapsolja och kardemumma.
När vi sedan har rostat den i ugnen så toppar vi med ekologiska tranbär och ekologiska aprikoser.
Taggar
- Ateljen (34)
- Ateljén (1)
- Restaurang Viljan (140)
- Vesnas blogg (71)
Arkiv
- oktober 2020 (1)
- november 2018 (1)
- augusti 2018 (2)
- juli 2018 (1)
- juni 2018 (2)
- maj 2018 (1)
- april 2018 (2)
- mars 2018 (4)
- februari 2018 (2)
- januari 2018 (2)