Påskbuffé
2018-03-28
Av:
Köket
Idag var det äntligen dags för Viljans årliga påskbuffé och vilken fest det blev!
På buffén serverades det coctailtomat , gurka, prinskorv, köttbullar,smörslungade potatisar, janssonsfrestelse, ägghalvor toppade med en majonäs med smak av dill och kaviar,löksill, kräftmarineradsill, räksallad, en sås med smak av gräslök, tunnbrödssnittar med färskost, baguette med en egengjord örtolja på.
Så mycket som möjligt på buffén är ekologiskt och köttet är som vanligt alltid svenskt.
Nu känner vi verkligen att vi har fått fira in våren lite och ser fram emot vår och sommar!
Vi i köket vill önska er alla en härlig och solig påsk =)
Här under kommer lite bilder på den härliga påskbufffén
Taggar
- Ateljen (34)
- Ateljén (1)
- Restaurang Viljan (140)
- Vesnas blogg (71)
Arkiv
- oktober 2020 (1)
- november 2018 (1)
- augusti 2018 (2)
- juli 2018 (1)
- juni 2018 (2)
- maj 2018 (1)
- april 2018 (2)
- mars 2018 (4)
- februari 2018 (2)
- januari 2018 (2)