Våra bloggar har flyttat in i en app. Blogginläggen nedan är del av vårt bloggarkiv.

Arkiv: november 2012

Vesna

Det är en fråga jag ofta får höra och en fråga jag gillar. Då jag är personalvetare har jag drillats i att personalen ÄR företagets främsta resurs.

Köket

På Viljan hör jag ofta... hur tänkte eller tänker du nu. Ja man kan fråga sig själv, hur tänkte jag med detta ganska ofta :-) Det är roligare att jobba om jag tänkt i så många detaljer som möjligt angående maten, då är nästan halva jobbet gjort ibland :-) Det gäller att ligga lite före.

Köket

Här i köket vill vi gärna servera rätter som är kulturhistoria blandat med mycket nya rätter.

I dessa rätter plockar vi in mycket Krav och Ekologiska produkter till det svenska köttet och MSC fisken. Det är en skön och bra känsla att kunna ge barnen en bra start med riktiga råvaror. Och så mycket stoltare och trevligare arbetsdagar har man som kock när man lagar till dem.

Vesna

Vi bjuder in till Öppet hus till Viljan på Hälleberget torsdagen den 29 nov 18.30-20. Alla är välkomna från föräldrar och pedagoger till tjänstemän och politiker i kommunen. Vi har förstått att många har en relation till Björkåsgården. Här har man gått på fritids, fikat på kafékvällar, firat sin 50 års dag, varit på barnkalas mm.