Vi bakar på
2016-05-03
Av:
Köket
Medan vi knådar på i Viljans kök så vill vi önska er alla en fin Kristi Himmelsfärds dag. Dagens resultat 320 frallor och för några dagar sen ett bord med tekakor. Ekologiskt mjöl i olika sorter, olivolja, örtkryddor, salt, lite honung och vatten. Kan lätt säga att detta kunde vi göra varannan dag om vi hade hunnit. Kul är det och så fint att höra barnens kommentarer att de vill ha mer sånt här bröd. Ok vi lovar att fortsätta göra mer gärna i olika modeller och smaker /Ragnhild
Taggar
- Ateljen (34)
- Ateljén (1)
- Restaurang Viljan (140)
- Vesnas blogg (71)
Arkiv
- oktober 2020 (1)
- november 2018 (1)
- augusti 2018 (2)
- juli 2018 (1)
- juni 2018 (2)
- maj 2018 (1)
- april 2018 (2)
- mars 2018 (4)
- februari 2018 (2)
- januari 2018 (2)