Är du vår nya förskollärare?

Av: 
Vesna

Viljans framgångsrecept har alltid varit pedagoger som får utvecklas och utmanas i en dynamisk organisation. I vår miljö växer och utvecklas både vuxna och barn och nu söker vi en förskollärare som, liksom vi, vill något mer.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med engagerad ledning, pedagogista, atljépedagog och pedagoger där alla brinner för att arbeta Reggio Emilia inspirerat. Vi älskar att diskutera, reflektera och påverka verksamheten framåt. Vi är lösningsfokuserade helt enkelt. 

Hos oss är reflektionstiden schemalagd och kompetensutveckling en självklarhet. Vi har en naturlig utemiljö där barnens fantasi får fritt spelrum. I vårt tillagningskök lagar Ragnhild och Joel maten från grunden och vår vaktmästare Daniel fixar det mesta i våra miljöer. 

Tjänsten är på Lingonet och tillsammans med Maria och Marcus ansvarar du för en härlig grupp på 17 st 2-3 åringar. Dessa barn kommer du följa då vi arbetar åldersindelat och roterar på huset.

Vi söker dig som brinner för att arbeta Reggio Emilia inspirerat. Vi tror du är en medforskande pedagog och ser miljön som den tredje pedagogen och arbetar med pedagogisk dokumentation. Du gillar utmaningar och vill fortsätta växa både som pedagog och person. Du är trygg i dig själv och har ett reflekterande arbetssätt. I din kommunikation är du tydlig, ärlig och arbetar med öppna frågor. 

Vill du veta mer om tjänsten är du så välkommen att ta kontakt med mig på 0731-838644. Din ansökan och cv mailar du till mig på vesna.birkedahl@forskolanviljan.se snarast eller senast den 7 oktober. 

Ser fram emot din ansökan!
/Vesna Birkedahl