Lediga tjänster till hösten!

Av: 
Vesna

Förskollärare heltid

Då Sarah lämnar oss för en tjänst som pedagogista på heltid, söker vi nu en förskollärare till Viljan. Du kommer starta upp med nya barn på Blåbäret tillsammans med Petra och Therese A. Vi söker dig som är trygg som person och vill fortsätta växa som pedagog.

Du ser dig själv som en medforskande pedagog som arbetar med miljön som den tredje pedagogen. Du har ett reflekterande arbetssätt och ser möjligheterna med pedagogisk dokumentation. I din kommunikation är du tydlig och ärlig och arbetar med öppna frågor.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med engagerade pedagoger och ledning där alla brinner för att arbeta Reggio Emilia inspirerat. Vi har ett eget kök där maten tillagas från grunden och vi har en fantastisk utemiljö där barns kreativitet och fantasi får flöda.

Vikariat heltid

Vi söker en vikarie för Lotta som är föräldraledig och kommer tillbaka hösten 2014. Du kommer arbeta med Gunvor och Anna tillsammans med Lingonbarnen, ålder 2-3. Vi söker dig som är nyfiken på Viljan och vårt arbetssätt och ser vikariatet som en möjlighet att utvecklas vidare som pedagog.

Kontakt

Nyfiken? Kontakta Vesna Birkedahl på 0731-838644 snarast, då båda tjänsterna ska tillsättas till hösten.